Selskaber 

Selskabelighed og Sans Souci…

Det er to ting, der klæder hinanden som Champagne og østers. Vi elsker værtskabet, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe optimale rammer for netop jeres selskab. 

Hvad enten der er tale om en fødselsdag, bestyrelsesmiddag, barnedåb eller et bryllup, så er Sans Soucis stemningsfyldte lokaler et oplagt valg. Og selv om vi har afholdt hundredvis – ja, nok nærmere tusindvis – af fester og arrangementer på Sans Souci gennem årene, så lover vi at skabe en unik begivenhed for dig og dine gæster.

 

Skræddersyede menuer

Det er altid muligt for selskaber at bestille den aktuelle treretters menu i restauranten, men vi står også klar til at skræddersy en middag til dit selskab ud fra særlige ønsker og smag.

Vores sommelier kan også bidrage med en tilpasset vinmenu til jeres mad. Vi serverer naturligvis også øl, cocktails og alkoholfri drikkevarer.

Vi kan huse op til 65 gæster i restauranten og har plads til yderligere 20 gæster i vores charmerende vinkælder med et smukt langbord i egetræ. Ved eksempelvis en reception eller lancering har vi plads til 125 stående gæster. 

Vi glæder os til at sammensætte en unik aften for jer

Ring eller skriv endelig til os, hvis du ønsker at høre mere:

Tlf: 33 22 22 23

Mail: info@sanssouci1902.dk

da_DKDanish