Gastronomi

Vi sværger til gastronomien

Alt du ser på menukortet er valgt ud fra de holdninger, vi har til gastronomi. Hos os skal du bare sætte dig til bords og opleve at maden, vinen og stemningen gør dig glad og godt tilpas. 

Vores køkken bygger på to enkle principper: kun den, der mestrer det gode håndværk, kan trylle velsmag frem i køkkenet. Og kun med de bedste råvarer kan det lade sig gøre. Vi arbejder med de mest dedikerede leverandører for at sikre, at de bedste råvarer finder vej til din gane. 

 

Oliver Hass Lerche, køkkenchef

Med Oliver Hass Lerche i spidsen er køkkenet et sted, hvor der både dyrkes traditioner kendt og elsket fra de franske bistroer, og hvor man samtidig kan opleve det danske frokostkøkken med respekt for lokale og velsmagende råvarer. 

”Der er ikke så meget slinger her. Sans Souci er det sted, du lige svinger forbi for at få et ordentligt måltid og et glas god vin eller mødes med en flok venner eller forretningsforbindelser. Jeg vil have et køkken, hvor folk ikke er i tvivl om, at det de får, er lækkert, velsmagende og i en klasse for sig.” 

Oliver Hass Lerche er udlært i Frankrig og der hans madhjerte for alvor blev udviklet. Først på Auberge de Vermont i Lille og senere på restauranterne Bloempot og Bierbuik. De sidste to år har Oliver været assisterende køkkenchef på Dragsholm Slot og bringer også derfra sin respekt for lokale råvarer med sig.

Vin

På Sans Souci elsker vi vin, og vil utrætteligt lede efter gode vellavede flasker fra især Frankrig, Italien, Spanien, Østrig, Tyskland og USA. Vi vil tilbyde både gode vine til rimelige priser såvel som de mere sjældne og eksklusive flasker til vin-kenderne. Snart åbner vi en vinkælder med plads til 20 gæster. Her vil vi kunne tilbyde at afholde vin-smagninger og private dining arrangementer. Spørg endeligt vores dygtige tjenere om deres vin- forslag til jeres valg på menukortet.

da_DKDanish