Gastronomi

Vi sværger til gastronomien

Alt du ser på menukortet er valgt ud fra de holdninger, vi har til gastronomi. Hos os skal du bare sætte dig til bords og opleve at maden, vinen og stemningen gør dig glad og godt tilpas. 

Vores køkken bygger på to enkle principper: kun den, der mestrer det gode håndværk, kan trylle velsmag frem i køkkenet. Og kun med de bedste råvarer kan det lade sig gøre. Vi arbejder med de mest dedikerede leverandører for at sikre, at de bedste råvarer finder vej til din gane. 

 

Christoffer Brink, køkkenchef

Med Christoffer Brink som dirigent er køkkenet et arnested for solidt gastronomisk håndværk, der insisterer på nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet. Efter årelang dedikation og kulinarisk finpudsning kan Christoffer byde på smagfulde måltider uden slinger i valsen. 

”Jeg vil gerne give Sans Soucis gæster en autentisk gastronomisk oplevelse i uformelle rammer. Der må ikke herske nogen tvivl om, at når man sætter sig til bords her, så bliver der serveret velsmagende mad.” 

Christoffers kulinariske uddannelse har ført ham vidt omkring fra steder som Geranium og Gemyse til Restaurant Frank og Alberto K. I 2013 var han en del af kokkeholdet, der vandt sølv ved Bocuse d’Or, og de seneste år har han blandt andet rejst Frankrig rundt for at fordybe sig i landets råvarer.

Vin

På Sans Souci elsker vi vin, og vil utrætteligt lede efter gode vellavede flasker fra især Frankrig, Italien, Spanien, Østrig, Tyskland og USA. Vi vil tilbyde både gode vine til rimelige priser såvel som de mere sjældne og eksklusive flasker til vin-kenderne. Snart åbner vi en vinkælder med plads til 20 gæster. Her vil vi kunne tilbyde at afholde vin-smagninger og private dining arrangementer. Spørg endeligt vores dygtige tjenere om deres vin- forslag til jeres valg på menukortet.

da_DKDanish